Einde open jamsessions One World

Jammer jammer jammer maar het is afgelopen. De vorige week werd aangekondigd dat de afgelopen avond de laatste open jam zou zijn. Ik was er niet bij waardoor ik het afgelopen zondag hoorde, want we werden gevraagd om op deze laatste avond een mini optreden te geven met 4 nummers. ‘We,’ zijn de jongens waarmee ik elke zondag speel in een reggaeformatie.

“Grote” podium is klaar voor zijn “laatste” jamsessie

’t Was gezellig, ’t was leuk en helaas voor de laatste keer op de dinsdagavonden van de afgelopen bijna 15 jaar. Ruud vertelde me dat het ongeveer 2002 was toen deze open jamsession begon.

Zat ik 2 weken geleden nog te vertellen hoe gezellig het hier altijd was en is, gaat ‘ie nu voor goed dicht. De open jamsessions dan. De rest blijft wel bestaan, de oefenruimtes en de opnamestudio en zo…

Bedankt Ruud, bedankt voor alles… Jou bijdrage aan mijn creatieve ontwikkeling en een van de belangrijkste kicks van mijn leven die je geboden hebt. Met daarbij het idee dat dit niet alleen mijn gedachten zijn over de laatste bijna 15 jaar. Jou bijdrage aan de positieve-, maar vooral ook creatieve vibes in mijn leefomgeving… Mijn Rotterdam, ons Rotterdam.