‘Het wordt tijd dat je wijst naar de imam die je taal niet spreekt’

Het wordt tijd dat dit soort figuren vaker een podium krijgen. Vermoeiend om maar steeds idioten te zien die hun zegje kunnen doen. Dat er zich onder ieder soort idioten bevindt is een ieder duidelijk maar moeten zij echt de enigen zijn die een podium in de media krijgen?

Ik ben echt ziek van deze figuren en anderen:

Dit artikel bewijst dat er ook moslims zijn die anders denken, moslims onder de Marokkanen en zeker weten ook onder andere minderheidsgroepen.

‘Als we vandaag vaststellen dat jongeren die naar onze scholen zijn geweest zich uiteindelijk tussen hun medeburgers opblazen, dan kunnen we alleen maar concluderen dat de gemeenschap waartoe die jongeren behoren gefaald heeft. Niet de overheid’, schrijft Montasser AlD’emeh. ‘Waarom stel je jezelf de vraag niet waarom je BelgiĆ« verkiest boven het land van je voorouders?’

Ze willen je van alles komen uitleggen maar accepteren zelf geen uitleg van je, willen begrepen worden maar zelf niet begrijpen. Eisen alle rechten op maar onthouden je van elk bestaand recht. En als er een zich misdraagt dan is het ieder’s ander fout behalve de zijne…

‘Het wordt tijd dat je jezelf een spiegel voorhoudt. Dat je je verantwoordelijkheid niet meer ontloopt. Dat je geen excuses meer zoekt voor je persoonlijk falen.’

Hier een artikel in knack.be waarin Montasser AlDe’emeh stelt dat het tijd wordt dat moslims bij zichzelf te rade gaan. Dat ze al het racisme dat ze over hen heen krijgen aan henzelf te danken hebben.

Het artikel: Montasser AlDe’emeh aan de hypocriete moslim: ‘Het wordt tijd dat je wijst naar de imam die je taal niet spreekt’

Van tijd tot tijd ben ik best wel vurig naar deze uitermate trieste figuren die rotzooi uitkramen in naam van de islam. Mensen met provocerend gedrag die de moslims absoluut geen goed doen.

Aan de ene kant denk ik: Moeten ze zelf weten, maar aan de andere kant sleuren ze ook mij mee. Je zou eens moeten weten wat ik van tijd tot tijd naar mijn hoofd krijg als ik uitkom voor mijn islamitische achtergrond.