Project Rasta Communication

Eind maart, begin april aan begonnen. Ik maak al 30 jaar muziek en heb besloten om 10 van mijn beste zelf geschreven en -gecomponeerde liedjes op te nemen en uit te brengen voor verschillende doeleinden.

Om een aparte categorie gevraagd voor dit project en gekregen van het beheer. Bedankt!

Degene met wie ik in de eerste instantie ben begonnen heeft zich teruggetrokken maar dat is geen probleem. Er zijn nog genoeg mensen die op den duur met me zullen willen werken. Het is op dit moment nog de onbekendheid.

Op dit moment ben ik nog bezig de muziek in te programmeren met FL Studio, muziek software, en zal het op den duur allemaal via YouTube hier posten.

Zelf ben ik de bassist en heb al een drummer. Ik ben nog op zoek naar een gitarist, een toetsenist en verschillende vocalisten.

Voorlopig hou ik mezelf warm door mee te doen met bestaande bandformaties zoals Fiyah Radix. Een reggaeformatie met Kaapverdische volksmuziek die we uitbrengen in reggaestijl met daarnaast nummers van bekende reggaeartiesten en -formaties.

Ongeveer 12 jaar ben ik uit de muziekscene geweest door omstandigheden en nu wil ik zo snel mogelijk weer terug zijn. Met een eigen product.

Bo en Lindau
Met Bo op de foto