Wat bezielt mensen?

Als je zo de diverse forums volgt op Facebook dan zou je gaan denken dat de islam een gigantisch probleem is en dat moet je dan onderbouwen met berichten die je van het internet afhaalt. Zelden zie ik echter de waarheid, 9 van de 10 berichten zijn onwaar en regelrecht haat sproeiend. Ze worden echter met graagte geplaatst en men is helemaal niet geïnteresseerd in de waarheid. EJBron, Fenixx en vele van dit soort rechts extreme haatsites vliegen over je beeldscherm. De MMS (Main Media Stream) vertelt volgens hun niet de waarheid en alleen maar leugens. Nou dan ga je op zoek naar alternatieve bronnen en goh, daar staat nu precies wat ik horen wil, dus waarheid.

Nou ik heb nieuws: 99% vertellen niet de waarheid maar verspreiden leugens als waarheid. Ik hou daar maar niet aan vast, van mij mogen ze deze lui publiekelijk ten toon stellen als notoire leugenaars die de samenleving willen polariseren en ontwrichten. Gooi elke pc van deze lui op de mestvaalt want daar hoort deze thuis.

Hier in Nederland blijft men hangen in de woorden moslim, islam en boerka maar het echte probleem daar lees je op de forums niets tot weinig over. Lees eens wat over het Wahabisme/salafisme, dan weet je wat ze sluipend proberen te doen.

Elke moslim wordt afgeschilderd als niet normaal: Terroristen, kinderverkrachters, dobbernegers, booslims en nog veel meer van die mooie namen. Je kunt geen bijdrage leveren of ze komen op met moslims. Zelfs het probleem van Sinterklaas en Zwarte Piet is de schuld van de moslims.

Wijs maar aan waarin hun in deze schuldig zijn. Je moet meer kijken naar de uiterst linkse groep die woorden bezigen als Bounty, huisslaaf, black face, etc. (Wie verzint al deze woorden?)

Ik word uitgemaakt voor anti-Zwarte Piet, niet waar? Uitgemaakt voor moslimknuffelaar, niet waar? Uitgemaakt voor uiterst rechts, niet waar? Uiterst links, niet waar? DENK-aanhanger, niet waar?

Muslim man stands on Christian boy…

Ik probeer te discussiëren met feiten, lukt niet. Je bent dan een onbeschofte vlegel die anderen voor dom houdt. ‘k Zie vele foto’s en filmpjes voorbij komen die suggestief werken of compleet een leugen zijn. Zo gaat er een foto rond van een moslim man die boven op een christen kind staat:

MOSLIMS. NEE dus, want de foto stamt uit India en blijkt een of andere achterlijke therapie te zijn.

Je mag hier niets van zeggen want dan ben je blind en je moet eens wakker worden.

Een filmpje over Birmingham, moslimvrouwen in gesluierde toestand over straat en dat de een na de andere:

With its population of smiling faces, Birmingham really is THE place to live and make friends.

Als je goed kijkt, komen ze meerdere keren voorbij en met wat andere kleding aan, en krijg nou tiete! Ze hebben geen tieten! Krijg nou wat, ze hebben kolenschoppen van handen. Birmingham mag dan een grote moslimgemeenschap hebben maar dit soort filmpjes kloppen niet, het zijn geen vrouwen maar kerels en echt geen moslim kerels maar Engelsen.

Je ziet vaak filmpjes van toespraken op straat in bijvoorbeeld Londen. De salafisten staan daar hun ideeën te verkondigen en meerdere omstanders protesteren luid om wat ze verkondigen. De omstanders zijn duidelijk moslims!

Er wordt beweerd dat wij inleveren, maar wat hebben wij tot nu toe ingeleverd??? Ik draag de oorlogsvluchtelingen geen kwaad hart toe maar ik heb niets met economische vluchtelingen. Nou dat is bij velen al verkeerd want het zijn allemaal klote moslims…

De meeste problemen die wij in Nederland ondervinden is van de allochtone jongerenkant en dat is zo’n beetje 25% van deze jongeren. Maar volgens de commentaren deugt geen ene Turk en Marokkaan. Ja, je hoeft de Turkenvlag zwaaiende Turken die in Erdogan als de verlosser zien niet zomaar te accepteren, dit is echter ook maar 25% van de Turkse gemeenschap.

Alles wordt echter over een kam geschoren,

allemaal klote lui…

Johannes Kaauw