Ambtstermijnen worden gebruikt als mooie opstapjes

Vrienden, niets is wat het lijkt. En als de overheid of politiek gecorrigeerden er een vinger in de pap hebben, dan is zeker niets wat het lijkt.

Ambtstermijnen worden gebruikt als mooie opstapjes naar vorstelijk betaalde functies in het bedrijfsleven, terwijl sociale (media)hysterie wordt misbruikt voor winstbejag. Helaas lezen we het echte verhaal tegenwoordig niet meer in de massamedia of vernemen we het in nieuwsbulletins. Tegenwoordig maskeren die juist wat er werkelijk gebeurt.

EU politici in de Oekraïne, 2013 helpend de regering daar om zeep te helpen

Neem TTIP of het Oekraïneverdrag bijvoorbeeld. Beide zijn zogenaamd nietszeggende standaardverdragen als we onze politici moeten geloven.

Ondertussen zorgt het eerstgenoemde voor een parallel bestuur in de vorm van een arbitrage die de Europese overheden met het Amerikaans recht voor miljarden kan vervolgen. Of neem het tweede verdrag, zogenaamd standaard handelsbelangen, maar ondertussen wel uitgeschreven over honderden pagina’s waarin o.a. militaire samenwerking en ‘integratie’ binnen de EU in het vooruitzicht wordt gesteld.

Die plicht van waarheidsbevinding lijkt niet meer te bestaan, niet onder politici en niet binnen de journalistiek, waardoor een naar waarheid zoekend mens is overgeleverd aan de alternatieve media die het ook lang niet altijd juist heeft. Een alternatief medium dat objectief is of in staat blijkt degelijke checks op hun waarheidsbevinding uit te voeren.

Wat overblijft, is een enorm grijs gebied dat zich makkelijk laat opvullen door mensen met extreme-, herkenbare- en idyllische standpunten. Mensen die geloofd worden vanwege hun naamsbekendheid, hun herkenbaarheid of affiniteit.

wilders
Geert Wilders, 2016 over de Efteling

Daarom stemmen mensen op Wilders, daarom stemde ik Wilders, omdat hij één duidelijk probleem aan de kaak stelt waar iedere Europeaan vroeg of laat de gevolgen van gaat ondervinden. Dat, terwijl dat probleem juist iets is waar o.a. Geert Wilders zelf in zijn VVD-tijd voor zorgde.

Men roept altijd zo mooi dat ‘links’ dat deed, maar het waren de liberalen die voor de arbeidsmigratie waren, het waren alleen de socialisten die daar op een totaal verkeerde manier op inhaakten. Ook zijn roep om oorlog en tegen vluchtelingen zijn, rijmen niet met elkaar.

En zoals Geert Wilders zijn Marokkanen heeft, zo heeft Sylvana Simons haar blanken. Lang hield ik mijn oogkleppen op, maar nu? Tijdens het schrijven van dit artikel, besef ik dat Sylvana Simons soms net een zwarte persiflage van Wilders is. Nu heb ik al enkele jaren geen televisieoptredens van haar gezien, op twee fragmenten na waarin alle blanken volgens haar racist zijn, maar aan de on air foto’s te zien, zit zij, die televisiepresentatrice met een CV waar anderen jaloers op zijn, te verkondigen dat die witmensen haar niets gunnen omdat ze zwart is. Ze wilt minder racisme, maar buiten het feit nog dat ze zelf een enorme racist is, gebruikt een tactiek die juist meer racisme opwekt. Haar woorden lijken tegenwoordig rechtstreeks uitgesproken door een woordvoerder van de Anti-Fascistische Aktie, een gewelddadig extreemlinks groepje gemaskerde kneuzen.

sylvana
Sylvana Simons, 2016 over Zwarte Piet

Hetzelfde is wat Wilders doet met Marokkanen, beide hebben ze een volksvijand gecreëerd waar men tegen moet strijden. Wilders heeft de Marokkanen, en Simons de blanken.

We laten ons polariseren door mensen die niets liever lijken te willen dan een rassenstrijd, ingeleid door het gebrek aan echte volksvertegenwoordiging met eigenschappen als integriteit, oprechte passie en loyaliteit. Eerder uitzondering die regel vormt binnen het establishment. Die door hun goedkeuring en affiniteit met een gewelddadige racistische Amerikaanse burgerbeweging (Black Lives Matter) aantonen niet in onze rechtstaat te geloven.

Sylvana en Quincy lopen ermee weg. RTL en NOS laten u vooral de gepretendeerde ideologie van humaniteit zien. Wat u niet te zien krijgt, zijn de moordpartijen op agenten uit naam van deze groep, het (tegen blanken gekeerde) racistische geweld dat zij gebruiken, en de diepgewortelde haat naar blanken toe waaraan dat ten grondslag ligt.

Laat u echter niet van de wijs brengen door mensen als Sylvana Simons, Verene Shepherd en Quincy Gario. Het aloude principe ‘volg het geld’ vertelt ons meer dan we hadden verwacht. Van nobele antidiscriminatiewensen blijven daarna nauwelijks iets over.

Volgend artikel ga ik daar dieper op in.

Paul van Stoppelen…