In BIRD, onder het spoor

Het werd me al eerder gevraagd, om de formatie te ondersteunen. Ik wilde niet want mijn zaterdagen zijn al gepland. Maar anderhalve week voor aanvang waren die jongens er nog niet. Nou ja, een paar nummers dan. Helemaal als een baksteen laten vallen is ook lullig.

Met de Curious Band from Rottedam City on stage, dat was wat. Maar het was wel leuk… Georganiseerd door Jonathan Mehari  van project WHO IS YOU.

Het was in BIRD in Rotterdam met 70 tot 80 man publiek bestaande uit vrienden en kennissen van degenen die die avond optraden. Met name jongeren, beginnelingen op het podium op een enkeling na.

We waren daar al in de middaguren en ik keek mijn ogen uit, de locatie is erg mooi ingericht en vooral bruin. Veel massief houtwerk, een perfecte plek om een hele week van hard werken los te laten. Een plek voor ontspanning waar je naast lekkere drankjes ook eten kunt bestellen. Alle leeftijden waren die dag aanwezig, ook kinderen.

Het optreden zelf? Mensen gaven aan dat ze onze act wel leuk vonden, een stukje reggae. De andere artiesten vond ik zelf geweldig, beter dan ons en ik heb ook hier en daar wat gefotografeerd en gefilmd. Met de film ben ik nog bezig en een van deze dagen zal die af zijn…

Deze diashow vereist JavaScript.

Gr. Lindau *