Humanisten en feministen

Eigenlijk kunnen we inmiddels wel stellen dat de humanisten en feministen in Nederland totaal van de pot gepleurd zijn. Ziek in hun hoofd, bijna geestesziek zou je ze kunnen noemen.

Hoe hun voorgangers in het begin van de vorige eeuw de weg hebben geplaveid voor de erkenning van verkrachting en misbruik als zijnde misdaad en strafvervolgingen voor deze de standaard hebben gemaakt, hebben gevochten voor de emancipatie van de vrouw en voor gevochten dat de rechtspositie van de vrouw versterkt, zoals in de eeuw daarvoor de weg is geplaveid voor kritiek op de kerk en de acceptatie van andersdenkenden. Zo worden die erkenning, die emancipatie, die acceptatie van vandaag de dag volledig uitgehold door hun zelfbenoemde opvolgers.

Neem de aan geenstijl.nl toegekende verkrachtingscultuur , ofwel ‘reaguurders’ die in al dan niet seksistische taal en schunnige anekdotes hun onvrede over de maatschappij uiten. Een columniste die er verder geen probleem mee had dat binnen haar studentenvereniging de seksistische gebaren, verbale- en fysieke taal om de oren vlogen, vindt dat deze reaguurders eigenlijk een stel ‘virtuele verkrachters’ zijn, gevolgd door hordes feministen die pleiten voor het kapot maken van het geenstijlplatform. Brand de virtuele verkrachters! Alleen het woord al waarmee ze alle inspanningen van hun voorgangers om zeep helpen. Ze maken van het woord, en daarmee de daad van verkrachting, een klucht. Een algemene omschrijving van al wat vrouwen als seksistisch kunnen ervaren.

En dat terwijl de sharia door veel van dit soort vrouwen niet eens tot fel protest of weerwoord leidt, integendeel. Sommigen zien elementen daarvan als positief, ook al is dit hele principe – zeker in de vorm die onze media laten zien – antivrouw. Het begint al bij het niet-geven van een hand aan een vrouw, en het eindigt bij de klappen die ze krijgt wanneer ze haar zoon van 8 niet gehoorzaamt. Maar joh, zeggen deze zelf hatende antivrouwen dan: Het is een andere cultuur, dus moet je het wel accepteren? Anders ben je racist, nazi, SS’er en wat al niet meer.

En daar komen we gelijk op het andere punt: kritiek op religie, het mag niet meer! Men probeert kritiek op religie op gelijke voet van rassenhaat te zetten, zodat onder het mom ‘islamofobie’ iedere kritiek als racisme kan worden weggezet. Is dat dan waar de socialisten, de communisten en de humanisten – de ouders en grootouders van de hedendaagse generatie – voor hebben gestreden? Zodat hun kinderen de vrijheid om te zeggen wat we willen weer kunnen vertrappen, en de echte slachtoffers van verkrachting naar de grond te trappen? Want dat is wat er gebeurt.

Verkrachtingen in asielzoekerscentra die stil moeten worden gehouden omdat het ‘de zaak’ schaadt…

En dan heb ik het niet over die asielzoeker, maar over die humanisten die hun vrouwelijke mede-demonstranten, vrijwilligers en sympathisanten de mond snoeren omdat die gruwelijke daad tegen hun lichaam de zaak van de asielzoekers weleens zou kunnen schaden.

Ben je dan ziek in je verrotte kut-kop of ben je dan ziek in je achterlijke kut-ironie?

Paul van Stoppelen