Patrick Laureij – Homo’s I

Laureij (1982) stapte voor het eerst in 2006 het podium op, tijdens de Rotterdamse Talent Night. Een jaar later deed hij mee aan het Knock Out Comedy Festival, waarna hij de smaak goed te pakken kreeg. Hij kwam bij Toomler uit waar hij aan de hand werd genomen door diverse collega’s uit het vak. Met als gevolg dat hij zich in 2009 lid kon noemen van de Comedytrain.

In 2013 won hij zowel de publiek- als juryprijs van Cameretten. Sindsdien speelde hij meerdere malen op Lowlands, stond in de voorprogramma’s van o.a. Theo Maassen, Fresku en Anouk in de Ziggo Dome en speelde hij een dubbelvoorstelling met partner-in-crime Daniël Arends.

Zijn debuutshow ‘Dekking Hoog’ werd een gigantisch succes; onlangs nog speelde hij een latenight voor een uitverkocht Carré en sloot hij zijn officiële tournee af met 3 avonden uitverkocht oude Luxor Theater in Rotterdam en een uitverkocht Paradiso waar zijn elpee is opgenomen. Als kers op de taart is ‘Dekking Hoog’ genomineerd voor de Neerlands Hoop (de cabaretprijs voor de meest veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief). Om dit succes te vieren presenteren Bunker Theaterzaken en Top Notch gezamenlijk een dubbel-elpee van zijn debuutshow “Dekking Hoog Live in Paradiso”.

De dubbel-elpee van ‘Dekking Hoog’ is verkrijgbaar via o.a. Velvet Music, Plato en Bol.com.

Patrick Laureij – Dekking Hoog
Bol.com: http://bit.ly/dekkingbol
Velvet Music: http://bit.ly/dekkingvelvet
Plato: http://bit.ly/dekkingplato