Meisje uit Den Haag al 11 dagen vermist

Een meisje van 14 jaar uit Den Haag wordt al 11 dagen vermist. Haar vader maakt zich heel erge zorgen. Nsimire Massembo werd op 28 juli voor het laatst gezien. Toen ging ze weg bij het huis van een vriendin.

De familie Massembo maakt zich grote zorgen. Sinds vrijdag 28 juli is de 14-jarige Nsimire niet meer thuis gekomen. Haar vader deed een emotionele oproep bij Omroep West. “Kom terug, we missen jou, je kamer is leeg, je plek is thuis. “Er is geen directe indicatie dat ze gevaar loopt.”

https://nos.nl/l/2244983

Eerder op de dag deed de vader ook een oproep op Facebook die meer dan 130.000 keer werd gedeeld. Hij vraagt zich af waarom er geen Amber Alert is uitgegaan. De politie zegt dat de vermissing van Nsimire niet aan de voorwaarden voor een Amber Alert voldeed.