Als je zou beseffen

Update 7 september 2018:
Zoals je ziet is de 3e link van Facebook afgesloten. Die link was aanleiding voor de 2 eerder geplaatste links van de opmerkingen van Badr. De media handelt hier verdacht naar mijn inziens.

Als het een geestelijke zou zijn die onverstandige dingen zou roepen zou het waarschijnlijk niet verwijderd zijn geweest. Het artikel, van ad.nl, is nog niet verwijderd maar click je hem aan dan duurt het langer dan 5 minuten voordat het artikel verschijnt, als het verschijnt. In gelderlander.nl staat ook een artikel over deze en die kan je helemaal niet meer openen…

En waar gaat het over? Namelijk over het volgende:

De Amsterdamse imam Yassin Elforkani heeft Nederlandse moslims opgeroepen om Geert Wilders te beschermen, meldt AT5. De PVV-leider wordt ernstig bedreigd vanwege de Mohammed-cartoonwedstrijd die hij in november wil organiseren in de Tweede Kamer.

Elforkani wil de plannen van Wilders ‘met liefde bestrijden’. De profeet is weliswaar heilig in de islam, maar dat zou volgens de iman niet boven alles gaan. ,,Een ziel, de vrijheid van Wilders is belangrijker dan een beledigende cartoon”, aldus moslimgeestelijke.