Als ik denk aan…

Als ik denk aan hoeveel Nederlandse bejaarden er per dag worden beroofd vanwege hun goedgelovigheid of goedhartigheid, dan wil ik die daders neersabelen met een roestig zwaard. Als ik denk aan hoeveel Nederlandse bejaarden er worden beroofd, dan knoop ik de daders ’t liefst aan een lage boom zodat ze lekker lang blijven spartelen. Als ik denk aan hoeveel Nederlandse kinderen in handen van loverboys of pedofielen belanden, dan wil ik de gruwelijkheden die hen dan te wachten staan laten uitvoeren door een ander, omdat mijn maag daar niet meer resistent tegen is.

Als ik bedenk hoeveel Nederlandse winkeliers worden overvallen, dan is het afhakken van ledematen ineens zo’n gek idee nog niet. Als ik denk aan hoeveel meisjes er in dit land verkracht worden op straat, dan springen alle messen uit mijn keukenlade. Als ik denk aan hoeveel geldautomaten er verdwijnen door rondtrekkende paupers, dan denk ik: Waarom voorkomt de politie eigenlijk zo weinig misdaad?

Enkele van de bovenstaande delicten gebeuren wel vaker dan 58 keer per dag. Hoor je daar die geprostitueerde EU-lakei over? Neen, dat had namelijk allemaal voorkomen kunnen worden door enkele EU verdragen niet te ratificeren. En dus negeert onze kinderloze leider van de slachtbank die feiten. Wel is het heel belangrijk hoe dat mensen die over het geweldsmonopolie beschikken maar liefst 58 keer te maken kregen met geweld tijdens nieuwjaar. Dat moet geanalyseerd worden!

Dit land is zo ernstig naar de klote, dat zelfs in verkiezingstijd problemen gecreëerd worden om vervolgens in een populistisch sausje te worden veroordeeld in een bericht naar het klootjesvolk, andere dan ’s lands actuele problemen. Een hoop van deze knaagdieren met uitermate kort geheugen zal vervolgens denken wat een stembare klootzak die eicel met botten eigenlijk is.

En zo hou je dus een niet werkende politieke vorm in stand. Door te rekenen op de domme schaapjes die denken dat de verneuking van het land hoort bij de vooruitgang.

Wanneer stop jij met het schaapje te spelen en eens na te gaan denken over hoe de keuzes uit 70 jaar wanbeleid, grotendeels hand in hand met de EU hebben geleid tot een steeds minder vrije-, minder welvarende- en onthechte maatschappij?

Of blijf je in je Utopie-wereldje vluchtelingen accepteren die er niet zouden zijn zonder al die coalities waarin we participeren? Oorlogstaferelen aan de Russische grens toejuichen terwijl wij degenen zijn die hun grenzen opzoeken? Blijf je het sociaal plan van je regering steunen terwijl de voedselbanken blijven groeien? En zieken steeds minder te makken hebben en daar nog eens steeds meer verplichtingen bij krijgen, tot aan het gedwongen naar een verpleeghuis gaan toe.

Blijf je verdragen en deals accepteren tussen bedrijven, en omkoopbare lokale-; nationale- en EU-gezanten en de kosten daarvan via jouw particuliere (belasting) rekening die de staat je oplegt, dragen?

Dit verrotte systeem is dood en Baudet heeft een antwoord. Of is massaal blanco stemmen wegens totale verrotting van het systeem de beste optie?

alias Paul van Stoppelen

Steun meneer Soemo

In vrijheid en Blijheid …

€ 5,00