Doe Maar – 1 Nacht Alleen

Doe Maar is een Nederlandse popgroep, die invloeden uit onder andere ska, punk en reggae combineerde tot een eigen Nederpop-geluid. De band bestond oorspronkelijk van 1978 tot 1984. Het succes bij de overwegend jeugdige fans en de uitzinnige publieksreacties van vooral jonge tienermeisjes leidde regelmatig tot vergelijkingen met Beatlemania. Vanaf een eerste reünie in 2000 (met nieuw album) komt Doe Maar zo nu en dan bijeen voor concertreeksen (2008, 2012, 2013, 2016–2017, 2018).

Laat me pitten en hou de gordijnen dicht
Tranen in m n ogen van t ochtendlicht
Nevel in m n kop en n tong van leer
Ik wou nog vroeg naar bed maar oh
Daar ging ik weer

Een pilsje hier twee whiskies daar
En sjansen met n dame in de “late night bar”
Net als ik naar huis ga loop ze met me mee
Ze kijkt me vragend aan en oh ik zeg niet nee(jee)
Ohoho Ahaha

Één nacht alleen, één nacht alleen
Kom niet bij me kloppen, m’n deur is op slot
Laat me een keer slapen of ik ga kapot
Één nacht alleen, ohoho één nacht alleen
Met de stilte om me heen
Één nacht alleen

Sylvia Jeanette Natalie en Fien
Elsje Treesje Truus Babbette Betsie en Sabine
Greet Magreet Magriet Marie Marei en Angelien
Mies Marjan Marjo Marlyn en kleine Tine