Ontevredenheid onder bepaalde Surinaamse burgers

Het is ondertussen weer een bewezen feit dat bepaalde Surinamers voor elke oplossing een probleem hebben. Toen de koers sky rocketing high was, was het een probleem. Men vond dat het de schuld van de regering was en dat de regering moest ingrijpen!

Nou, na al dat geklaag en gezeik heeft de regering van Suriname ingegrepen en wat blijkt? Men ziet weer een probleem!

Belachelijk vind ik dat, belachelijk vind ik dat ’t bedrijfsleven zelfs de deuren voor een dag sloot als vorm van protest. Belachelijk vind ik dat men geen liefde voor het vaderland kent. Belachelijk vind ik dat mensen hier over lijken gaan om winstbehoud.

Deed de regering niets, was die slecht? Doet iets en dan nóg slecht? Wat wilt men dan? Is men zo dom en en ondoordacht? Is men zo laag gevallen dat men het verschil tussen links noch rechts kent? Foei toch!

Wij mogen blij zijn dat wij een regering als deze hebben, wij mogen blij zijn met onze Vice President die dag en nacht werkt voor ons volk en het behoud daarvan. Wij mogen blij zijn met Amzad Abdoel die samen met de VP de Koerskillers Crew vormt.

Ja Surinamers, wij zijn ervan bewust dat zakenlui veel gaan verliezen met de nieuw aangenomen wet, maar wat is beter? Een gezonde natie of de warrige situatie waarin ’t land verkeerde?

Weg met de zwarte markt, weg met de Cambios !!

Viva la Revolution !!