Fardeen’s Barbershop, niet gewoon een Barbershop maar meer

Fardeen’s Barbershop, niet gewoon een Barbershop maar meer… Een man die zijn hart op de juiste plek heeft en niet alleen aan verdienen denkt maar ook teruggeeft aan de samenleving, een man die de noden van anderen ziet. En ondanks dat hij het zelf ook niet breed heeft in deze harde tijden, toch nog medeleven toont aan de minderbedeelden… Een man die denkt aan de seniore burgers en daar ook zijn bijdrage aan levert zonder meer in vorm van gratis hair cuts. Hij zoekt ze op op eigen kosten en gaat ook de kansarme kinderen langs, de kinderen met een beperking.

Is het niet prachtig wat deze kleine ondernemer doet? Is het niet een bemoediging naar anderen toe ook zijn voorbeeld te volgen en zo ook een bijdrage te leveren aan de maatschappij? De Wet van Karma luidt: Wie goed doet en niet omziet ook goed daarvoor ontmoet.

Bent u ooit eens in Nickerie? Aarzel dan niet deze geweldige Barbershop te bezoeken. Kwaliteit gegarandeerd.

Heren, kijkt u eens wat vaker in de spiegel van de barber en let wel: If you want a good barber, you need to deal with a busy one.

Gevestigd aan de HN Vandijckstraat 102 te Nieuw-Nickerie en bij de Centrale Markt, Nieuw-Nickerie in Hal 1; Stand 16.

Telefoonnummer 00597 – 8858263

Johny di real English Griffith

Verlenging maatregelen tot 30 maart, buitenterrassen vanaf 31 maart weer open