‘De ultieme machtsgreep van een onzichtbare vijand’ Pieter Stuurman en Ramon Bril

Foto door cottonbro op Pexels.com

‘De ultieme machtsgreep van een onzichtbare vijand’, zo omschrijft Pieter Stuurman de corona-crisis in het kort. Ramon Bril ontdekte de auteur op het net en was op slag onder de indruk van zijn scherpe geest en interpretatie van de huidige situatie.

‘De macht van onze onzichtbare elite is terug te vinden in de zetten die ze uitvoeren, en zijn nu beter in beeld dan ooit’, legt Stuurman op gedegen toon uit maar hij gaat verder…

‘Er is een wereldwijde staatsgreep gaande is. De media en journalisten zijn door de jaren heen dusdanig geconditioneerd om gepast kritisch te zijn zolang ze bepaalde zaken maar niet ontkennen. De overheid wijzigt zonder goede reden de grondwet en voert drastische sancties door. Dat terwijl we een normaal griepseizoen achter de rug hebben, kijkend naar de cijfers door de jaren heen’.

Stuurman zoomt samen met Ramon Bril uit en neemt ons mee in fascinerende analyse van patronen die kennelijk altijd al voor het oprapen lagen.

Emotionele dokter: “Dit heeft niets met een virus te maken”

“Dit heeft niets, maar dan ook helemaal niets met een virus te maken!”, was zijn laatste zin. De video werd wat een seconde of 2 eerder afgekort. Zo kregen wij hem binnen.

Dr. Guido Hofmann is duidelijk aangeslagen in deze video. Zijn houding en zijn gezicht spreken boekdelen en velen zullen de wanhoop die deze man uitspreekt herkennen.

Hoe kan een wereld zover meegaan in een scam die zo opzichtig is? Het is een onbegrijpelijk iets waar je als mens met een beetje gezond verstand niet bij kunt.

Goed dat ook deze dokter naar buiten treedt.