Coronabeleid of -wanbeleid?

Foto door Yaroslav Danylchenko op Pexels.com

Verandering komt altijd met onstuimigheid, ongeacht wat de oorzaak is. Door het hele coronagebeuren gaan overheden dit aangrijpen om nog meer pressie op u uit te oefenen. Nog meer reden om zinloze regels voor u op te stellen. Maar, zij gaan zich nimmer aanpassen, zullen nimmer hun kijk op u veranderen, -blijven nog steeds aan zichzelf denken en de massa negeren. Als iemand gaat hoesten in uw omgeving, gaat u daardoor ook anders kijken hiernaar. U bent zodanig bang gemaakt, dat u direct gaat denken aan het coronavirus of COVID-19.

Gebruik de tijd die u heeft nu om een balans op te maken van uw leven. Het moet ervoor zorgen dat u kan zien wat uw zwakheden zijn met betrekking tot uw ambities en/of carrière. Het tot overzicht komen dat leidt tot het vermogen om verder aan te passen zodat een al reeds lang bestaand idee daarmee in de praktijk kan worden gebracht.