Ferdinand van der Neut over mediamisleiding, overheidsdwang en burgerverzet

Foto door Redrecords u00a9ufe0f op Pexels.com

Zinderend gesprek met de woordvoerder van het Algemeen Burger Collectief (ABC), Ferdinand van der Neut. Tom interviewt hem over de burgerbezetting van het Plein, over mogelijkheden voor agenten om een bevel terug te geven aan hun meerdere en over journalisten die hun werk niet doen en de leidraad van hun werk met voeten treden; de Code van Bordeaux, waaronder alle leden van de Nederlandse Vereniging voor Journalisten hun handtekening hebben gezet. Aan het einde leest Ferdinand twee open brieven voor die ook apart op dit kanaal worden geupload, eentje aan de politie en de andere aan de journalisten, en specifiek de hoofdredacteur van de NOS, Marcel Gelauff.

POLITIEMENSEN OPGELET: OPEN BRIEF met DRINGENDE OPROEP

Deel deze video met alle politiemensen die je kent!

JOURNALISTEN OPGELET: OPEN BRIEF met DRINGENDE OPROEP

Deel deze video met alle journalisten die je kent!