Terugblik op 6 maanden beleid

Foto door cottonbro op Pexels.com

In deze uitzending wordt prof. Michaela Schippers in een dialoog bevraagd door ir. Ton Kuik over haar wetenschappelijke onderzoek, gedurende 6 maanden …… maatregelen. Prof. Dr. Michaéla Schippers is hoogleraar gedrag en prestatiemanagement bij de Rotterdam School of Rotterdam van de Erasmus Universiteit.

#35 Hoe komen we uit de crisis?

Een gesprek van Ab Gietelink met econoom Arjo Klamer. Gietelink spreekt met het zicht op de 2e Kamer verkiezingen van ‪17 Maart 2021‬ denkers, wetenschappers en politici over visionaire plannen.

Valkuilen door blind geloof in politiek en wetenschap.

Een gesprek van Jorn Lukaszczyk met M.A. Jan Storms. Storms is bewustzijnsdeskundige. Hij schreef het boek ‘Destructieve relaties op de schop’. Een standaardwerk op het gebied van psychopathie voor het grote publiek.

In gesprek met Jorn Lukaszczyk (@jornluka), vertelt hij in dit eerste deel (deel twee volgt later) over de fundamenten van kennis, de valkuilen van blind geloof in de wetenschap en medisch onderzoek. Hij deelt zijn visie op huidige overheidsmaatregelen.