Laura Hos & Duncan Robles Reactie op zondag met Lubach

Foto door NEOSiAM 2020 op Pexels.com

Lubach = staatspropaganda – 19/10/20

Met walging zitten kijken naar de aflevering van Zondag met Lubach gisteren. Hij legt mainstream volgend Nederland even haarfijn uit, dat iedereen met een tegengeluid in een cognitieve dissonantie zit waarbij zij zich laten leiden door de tunnel van tech. Een van de pakweg vier argumenten waarmee tegengeluid zonder enige inhoudelijke beargumentering van tafel wordt geveegd. De mensen die achter het beleid staan, zijn verder wel allemaal zelfstandig denkende heldere hoofden uiteraard. Zij zullen zichzelf op geen enkele manier maken aan tunnelvisie en staan met een ruime en open blik, vol liefde in het leven.

Het tegengeluid daarentegen wordt beticht van haatzaaierij en opruïng. Terwijl het juist het beleid en dit soort media berichten zijn, die de verdeling voeden.

En daarnaast grijpt Lubach even de kans om pedofilie en ritueel misbruik ook volledig in de complothoek te zetten. Allemaal nepnieuws toch? Nou als Lange Frans het zegt, zal het wel. Lubach daarentegen kan je wel blind vertrouwen met zijn maatpak aan bij onze vertrouwde VPRO. Ik geloof dat Lubach nog even de luisterdocu Glasscherven en Duistere rituelen moet luisteren van argos en zijn eigen omroep. En zich ook nog even moet verdiepen in de Epstein affaire die dankzij corona verdacht weinig aandacht krijgt. En while you’re at it, duik gelijk even in een affaire uit eigen land van een paar jaar geleden. Iets met een secretaris generaal van justitie waarvan de beerput in de doofpot is beland. Met dank aan vriendjespolitiek is de beste man eervol met pensioen gegaan zonder verdere vervolging of aan de schandpaal genageld te worden door de MSM. Als je het mij vraagt is na de incidenten rondom dit schandaal de onafhankelijkheid van de Nederlandse media definitief verkocht aan de staat.

Geloof anders lekker dat zondag met Lubach je het volledige verhaal en inzicht geeft in de wereldproblematiek. Laat hem lekker je beperkte wereldbeeld bevestigen. Maar vergeet niet dat de vrouw van minister Ollongren, Irene van den Brekel, de oprichter is van productiebedrijf Human Factor. 1 keer raden door wie Zondag met Lubach wordt geproduceerd. Juist ja!

Een verspreking van mezelf in onderstaand filmpje. Lubach is geen journalist.. dat moge duidelijk zijn.