Webwinkels verwachten dubbele kerstpiek dus bestel je pakketjes op tijd

Het is altijd al druk rond kerst met het bestellen en leveren van online pakketjes, maar dit jaar verwachten webwinkels en pakketbezorgers een dubbele kerstpiek. Dat blijkt uit een rondgang van De Telegraaf.

Het gaat een lastige jaarwisseling worden voor de politie: ‘We moeten echt keuzes maken’

De jaarwisseling van 2021 belooft voor de politie een flinke uitdaging te worden. Naast het handhaven van de coronamaatregelen waar we dan waarschijnlijk nog altijd mee te maken hebben, geldt vanaf het nieuwe jaar ook het verbod op knalvuurwerk en vuurpijlen. “Ik heb het idee dat mijn collega’s een uitdaging niet uit de weg gaan”, zegt Ruud Verkuijlen, programmamanager Geweld tegen Politieambtenaren bij de Nationale Politie. “En we onderkennen zeker dat dit een lastige jaarwisseling gaat worden, juist omdat die maatregelen er zijn.”