Analyse coronamaatregelen: ‘Kerst wordt anders dan andere jaren’ | NU.nl

Hoewel het aantal nieuwe positieve coronatests al een paar dagen achtereen afneemt, vindt het kabinet dat het coronavirus toch niet voldoende wordt teruggedrongen. Daarom zijn dinsdagavond extra maatregelen afgekondigd.

Rutte tegen eenzame jongeren: ‘Let op elkaar’

Premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge kondigden dinsdagavond nieuwe maatregelen aan in strijd tegen het coronavirus. De tijdelijke verzwaring gaat woensdag 4 november om 22:00 uur in en duurt twee weken.

Coronamaatregelen worden verder aangescherpt | Omroep Brabant

Premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge maakten dinsdagavond tijdens een persconferentie bekend welke maatregelen genomen worden om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De nieuwe maatregelen gelden sowieso voor twee weken.