Ouders huren privédetectives in om kind te achtervolgen | THE PRIVATE EYE #1 | NPO 3

Dit verhaal gaat over de 17-jarige Sam. Of naja, ook over de ouders van Sam. Allebei een druk baan, wonen in een chique buurt, groot huis met grote tuin, dure auto’s op de oprit. Alleen hebben ze maar weinig tijd voor hun zoon. Als ze hun zoon wel zien, is hij niet zichzelf. Ze vertrouwen het niet en besluiten privédectives in te huren om Sam te schaduwen. 🕵️‍♂️

⭐ Meer zien van The Private Eye ? Check https://npo3.nl/the-private-eye

In Hollywood films spelen ze de hoofdrol, maar in Nederland hoor je er vrij weinig over: privédetectives. De vierdelige webdoc-serie ‘The Private Eye’ vertelt iedere week een waargebeurd verhaal over undercover acties tot zenuwslopende achtervolgingen. Neem een kijkje in de onbekende wereld van privédetectives die weleens dichterbij kan zijn dan je ooit hebt gedacht.

En waarom Dennis & Erik onherkenbaar zijn? “In verband met klussen die wij doen op straat. Wanneer wij herkenbaar zijn kan je snel herkend worden als je bijvoorbeeld staat te posten. Dan kan je gelijk je spullen pakken en huiswaarts gaan.” Meer weten over deze privédectives?