HOE KOMT LIGEON AAN OFFICIELE DOCUMENTEN VAN BIZATBN PRIME ALERT

Bronto Somohardjo is een Surinaams ondernemer en politicus. Hij is lid van de politieke partij Pertjajah Luhur (PL). Na de verkiezingen van 2020 werd hij minister van Binnenlandse Zaken in het kabinet-Santokhi.

Minister Somohardjo doet aangifte tegen bestuursleden vakbond – ABC Online Nieuws

Minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken heeft aangifte gedaan tegen bestuursleden van de vakbond. Het gaat om Jermaine Ligeon en Ferrik Terlaan.

Zij zouden op verschillende momenten onwaarheden over hem verkondigd hebben. Volgens Somohardjo wordt het ambt van het ministerschap geschaadt met de uitlatingen. Daarnaast is aangifte gedaan tegen diefstal, omdat Ligeon in een televisieprogramma gezegd zou hebben dat hij veel documenten bezit van het ministerie.

Dit komt volgens Somohardjo neer op diefstal.