Willem Engel strijdt eenzaam tegen de PCR-test

Willem Engel met zijn Viruswaarheid en rechtszaken: het is een uiterst ongelukkige combinatie. Toch weet hij van geen ophouden en eiste hij dit keer van de rechter dat de PCR-test verbonden zou worden. Is zeven keer dan eindelijk scheepsrecht?

Het PCR-doek valt’ | Peter Borger en Jorn Lukaszczyk

Jorn Lukaszczyk in gesprek met moleculair bioloog Peter Borger. Peter diende samen met collega wetenschappers (waaronder Mike Yeadon, ex CSO van Pfizer) op woensdag 25-11-2020 een retraction verzoek in voor de drosten paper. Deze paper is de wetenschappelijke onderbouwing van de huidige COVID-19 PCR-test. De test waar het huidige wereldwijde beleid op gestoeld is. Verder vertelt Peter ook over het komende vaccin en de eventuele consequenties. Een onderwerp waar de main stream media hopelijk ook overneemt.

Stichting Viruswaarheid c.s. tegen de Staat inzake gebruik PCR-test en overheidscommunicatie