Hongerstaking / Verjaardag Caspar Zwart – Den Haag, Malieveld

Als een agent er niet meer tegen kan wat zijn werk geworden is, en het geestelijk echt niet meer wil. Dan kan de agent in de ziektewet en krijgt elke maand, zeker gedurende 2 jaar, inkomen elke maand. Zo werkt het niet in Nederland dat, als je ontslagen wordt, je geen inkomen meer hebt… Je krijgt UWV uitkering, daar betaal je belasting zelf voor, daarna kom je in aanmerking voor sociale dienst. dus agenten die moreel en ethisch zijn, die gaan niet door met deze bevelen van bovenaf… Anders komt het toch weer neer op wat gebeurde in WO2: befehl ist befehl… en we weten hoe dat afliep…

Dus er wordt nu gericht gevraagd of ik Corona heb. Nu voel ok mij kiplekker, mede door de bouillon. Ze maken zich zorgen en hebben de ambulance gebeld. Om mijn temperatuur op te nemen. Ik heb aangegeven dat ik mij goed voel. Toch komen ze.

Politie ondervraagt Caspar Zwart – Den Haag, Malieveld
Politie wil Caspar Zwart testen – Den Haag, Malieveld

Caspar Zwart vertelt over de politie die hem wilde testen

Ik heb veel filmpjes gezien en ja daar maak ik me wel druk over ik heb me te druk gemaakt weet je ik zou graag 1keer met de kapitein willen praten maar ik weet dat dit moeilijk is ik weet dat wij niet helemaal het zelfde zijn maar op sommige dingen wel ik heb de laatste 3 jaar alleen maar gevochten vaak op mijn nek gegaan maar altijd weer opgestaan en dan wordt je sterk ik blijf gewoon door vechten voor kwetsbare jongeren verslaafden en mensen die helemaal niets hebben ik weet wel er wordt niet geluisterd en daarom ga ik door ik wil gewoon in leven blijven om deze mensen omdat ik weet hoe het leven is en zelf heb mee gemaakt daarom ben ik zo ik zeg wat ik denk veel vrienden verloren maar ik weet nu wel wie mijn echte vrienden zijn ik hoop dat ik wat van je hoor dat zou ik respecteren nou zeg ik dank je wel anja

Er wordt gespeeld met de gedachte dat er een RevoTV Soemo zal komen met zendtijd in heel Suriname. Hier wordt aan gewerkt… meneer Soemo.