Zo kan de regering-Trump zijn eigen leider afzetten

Na de bestorming van het Amerikaanse Capitool door geweldadige Trump-aanhangers zwelt de kritiek in de Republikeinse partij aan. Moet de regering-Trump in de laatste dagen van zijn termijn breken met de grote leider? Zo gaat dat in zijn werk.

Dit zijn de mogelijke gevolgen voor Trump na Capitool-bestorming | NU.nl

Zowel Republikeinen als Democraten vinden dat Donald Trump verantwoordelijk is voor de bestorming van het Capitool. Buitenlandredacteur Matthijs le Loux legt uit wat de mogelijke gevolgen voor de nog zittende president zijn.

‘Zelfs al verlaat hij nu Witte Huis, trend achter Trump blijft’

Op de dag dat de Amerikaanse verkiezingswinst van Joe Biden officieel werd liep het volledig uit de hand met de bestorming van het Capitool in Washington. Volgens Amerikadeskundige Raymond Mens zal een grote groep mensen ondanks alles achter Trump blijven staan, vanwege de woede die in deze groep van de samenleving leeft.

Er wordt gespeeld met de gedachte dat er een RevoTV Soemo zal komen met zendtijd in heel Suriname. Hier wordt aan gewerkt… meneer Soemo.