Honderden mensen bij protest tegen fascisme

Enkele honderden mensen hebben zich vanmiddag verzameld in het Westerpark voor het protest tegen fascisme. Vanwege de coronamaatregelen geldt er een maximum van vijfhonderd demonstranten. Tot op heden lijkt iedereen zich aan de regels te houden.

De demonstratie begon vanmiddag om 15.00 uur en wordt georganiseerd naar aanleiding van de bestorming van het Capitool in Washington.

Op het gras markeren vijfhonderd stippen waar demonstranten kunnen staan. Het protest werd gisteren op last van de burgemeester, politiechef en hoofdofficier verplaatst van het Museumplein naar het Westerpark, omdat daar beter de toestroom van mensen kan worden gereguleerd.

Mark Baanders van Fake Nieuwszender POW op het podium

Stanley ter Haar nodigde POW nieuws verslaggever Mark Baanders uit op het podium in Hilversum.

Tegen de Lockdown Hilversum (10-01-2021)