President laat zich niet weerhouden door ‘stoorzenders’

President Chan Santokhi heeft wederom benadrukt dat Suriname ook deze crisis zal overwinnen. Hij roept de samenleving op om zich niet te laten beïnvloeden door “stoorzenders” nu het uitgestippelde beleid resultaten begint af te werpen.

Santokhi en Brunswijk hadden ontmoeting met Bouterse – ABC Online Nieuws

President Santokhi en vicepresident Brunswijk hadden afgelopen zaterdag een langdurig gesprek met oud-president Bouterse op het presidentieel paleis. Dat heeft Brunswijk vandaag bevestigd op de regeringspersconferentie.  “Het gesprek begon om 19.00 uur en duurde tot 05.00 uur.

Er is gesproken over de transitieafspraken en de nog te nemen stappen in deze overgangsfase na zes maanden. Een aantal zaken van de oud-president moet in orde gemaakt worden”, zei Brunswijk.