Zo verdeeld is Nederland over avondklok: ‘Dit is communisme!

Alsof het allemaal nog niet ellendig genoeg is: we krijgen een avondklok. Tot 9 februari. Verdomme. Dat hebben Mark Rutte en Hugo de Jonge vandaag bekendgemaakt. Ook worden de regels aangehaald wat betreft het aantal mensen dat op bezoek mogen komen en worden er reisbeperkingen ingesteld.

Dit vindt Overijssel van de avondklok | RTV Oost

Na de persconferentie van het kabinet over de aangescherpte coronamaatregelen gingen we de straat op. Wat vind Overijssel van de avondklok?

‘Corona heeft ons leven kapot gemaakt’ | Omroep Brabant

Het kabinet wil de avondklok aanstaande zaterdag laten ingaan, meldt coronaminister Hugo de Jonge in een brief aan de Tweede Kamer. Dat het kabinet een avondklok wil instellen, maakte premier Mark Rutte eerder op woensdag al bekend, maar de concrete datum waarop deze moest ingaan nog niet. De Kamer moet nog wel instemmen met de maatregel.