De Grote mRNA Vaccin Debunk Show. Stel een vraag aan Prof. Theo Schetters…

Alweer ruim 3 weken geleden ging de video live met Prof. Dr Theo Schetters over het mRNA vaccin en de risico’s. De video ging viral en bereikte intussen bijna een miljoen mensen en werd met gemengde gevoelens ontvangen. De meeste mensen waren erg dankbaar voor de informatie maar er was ook kritiek. Maar liefst 5 debunks moest de video incasseren en dat riep bij veel kijkers de terechte vraag op of Professor Schetters hier nog op wilde reageren. Nou we hebben nieuws…de tijd is rijp en Professor Theo Schetters gaat reageren op de belangrijkste kritiek en dat zal hij doen in het bijzijn van een andere immunoloog die nog meer licht op de zaak zal laten schijnen. Nieuwe inzichten komen dus ook aan bod in die uitzending.

Maar ook jij mag een vraag stellen aan deze hoogleraar dus pak je kans en mail ons jouw vraag die we dan mogelijk gaan behandelen in de uitzending die volgende week wordt opgenomen. De beste 3 vragen zullen we dan voorleggen aan Theo en wie weet zit jouw vraag er dus bij.

Wat moet je doen? – Allereerst abonneer je op ons kanaal – Schrijf je in voor onze nieuwsbrief op de site – Mail naar info@blckbx.tv met onderwerp “vraag Professor Theo Schetters”