Een Nieuw Politiek Systeem!

Is onze parlementaire, electorale democratie toe aan een opfrisbeurt of moet het roer helemaal om? Moeten we naar een nieuw politiek systeem? Is de tijd rijp en is het nu of nooit? Die vragen stelde Dilara Bilgiç, de pas 18 jarige auteur van het boek “De Black Box Democratie” zich, toen ze tijdens haar eindexamen Gymnasium begon te schrijven aan haar eerste boek. “De Turkse die als jong meisje met het hele gezin naar Nederland vluchtte is een pareltje voor de toekomst van ons land”, vindt programmamaker Flavio Pasquino. “Met een politiek engagement dat drijft op zuivere fundamenten kan deze jonge vrouw misschien wel van groot belang worden voor de hervorming van ons politiek bestel”.

Pasquino sprak haar over haar avontuurlijke jeugd, het hoofddoekje, het referendum, de definitie van de democratie en haar mengvormen maar ook de politieke spelletjes en uiteraard het ideale plaatje voor de toekomst in de ogen van Dilara Bilgiç namelijk…De Black Box Democratie.

BREAKING! China stelt COVID-19 anale swab-test verplicht voor buitenlanders…