IC-chef Armand Girbes pleit voor een bredere blik op corona | Op1

Hoofd IC Armand Girbes van het Amsterdam UMC maakt zich zorgen over de volgens hem beperkte blik waarmee Nederland de coronacrisis bestrijdt. Zijn de cijfers over het gevaar van het Britse virus en mogelijke varianten overdreven of stevenen we af op een derde golf? We praten erover met Alma Tostmann, epidemioloog van het RadboudUMC.

Alma Tostmann denkt dat de derde golf minder hoog wordt dan voorspeld | Op1

Hoofd IC Armand Girbes van het Amsterdam UMC maakt zich zorgen over de volgens hem beperkte blik waarmee Nederland de coronacrisis bestrijdt. Zijn de cijfers over het gevaar van het Britse virus en mogelijke varianten overdreven of stevenen we af op een derde golf? We praten erover met Alma Tostmann, epidemioloog van het RadboudUMC.