‘Sta stil bij onze kinderen’. Moeders over geestelijke mishandeling van kinderen door coronabeleid

Drie moeders aan tafel in Blue Tiger Studio vertellen waarom zij de Leeuwinnen-actie hebben opgezet. Zij gaan nu voor hun kinderen staan en pikken de intimidatie van kinderen niet meer. ‘Sta stil bij onze kinderen’, heet de actie. Ze maken zich zorgen over onder meer het feit dat kinderen verantwoordelijk gemaakt worden voor volwassenen (‘parentificatie’) en dat alle ruimte voor groei en ontwikkeling wordt ingeruild voor verstikking en angst. Op 6 maart zullen moeders in heel Nederland klaar over spelen op alle zebrapaden. En ook vaders kunnen zich er bij aansluiten!

Doe mee tegen de censuur en kijk dit gesprek verder op BlueTube:
https://bluetube.studio/video/f5956af53/moeders-van-nederland-in-actie-sta-stil-bij-onz