Illegaal vechten in Zweden | DANNY’S WERELD #6

Danny Ghosen volgt glazenwasser Ruud Vernooij in zijn passie voor vechten. Ruud heeft in het verleden regelmatig gevochten op straat en is nu MMA-vechter. Hij is verslaafd aan de kick die het één op één gevecht hem geeft. Door de coronapandemie heeft hij echter al een jaar niet in de ring gestaan. Om toch zijn liefde voor het vechten uit te kunnen oefenen doet hij mee aan een illegaal kooigevecht in Zweden. Onder de noemer ‘King of the Streets’ vinden daar keiharde gevechten plaats. Er gelden namelijk geen regels in de kooi en er wordt met blote vuisten geknokt.

In Danny’s wereld gaat Danny Ghosen op zoek naar waar het wringt in onze maatschappij. Hij praat met mensen die moeilijk toegankelijk zijn en tot nu toe onzichtbaar waren voor het grote publiek, mensen die de grens opzoeken of daar overheen zijn gegaan of mensen die zich buitengesloten voelen. Danny komt overal binnen, vraagt door en oordeelt niet. Of het nou gaat om de nieuwste designerdrugs, slachtoffers van mensenhandel of verspreiders van nepnieuws.