Huig plug LIVE #20. Stelt vragen over zelfmoord / miljoenenverduistering bij landsadvocaat Pels Rijcken

Huig Plug is weer op het Binnenhof en verwondert zich over de onvaderlandse pers die collectief afgestudeerd is in de kunst van het vermijden van de Juiste Vraag. Huig stelt ze wel. Onder andere over Frank Oranje, bestuursvoorzitter van Pels Rijcken, die gezelfmoord werd afgelopen november nadat een miljoenenverduistering werd ontdekt. Wat is er gebeurd? En waarom waarschuwt Van Lanschot Bankiers haar klanten tegen notariskantoor Pereira in Den Haag? Vragen, vragen, vragen … de juiste vragen!

De politie zit Huig direct weer op de hielen, want demonsterende burgers zijn verboden in dit land. Dat Baybasin al 25 jaar onschuldig vastzit – net overgeplaatst naar PI Lelystad – doet er natuurlijk niet toe.

BREAKING: Forensisch bewijs laat zien dat de laptop in het midden van NYP-exposé van Hunter Biden was – Daily Mail