Demissionair minister Hugo de Jonge over het stilleggen van het vaccineren met AstraZeneca | Op1

Demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge over het stilleggen van het vaccineren met AstraZeneca. ‘’Het is een geweldig dilemma. Als je door blijft vaccineren, dan neem je een risico met de vaccinatiebereidheid van mensen.’’

Demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge over het oplopend aantal besmettingen | Op1

Demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge over het oplopend aantal besmettingen. ‘’Wij weten dat we een risico hebben genomen door de scholen te openen. Het perspectief voor komende maanden ziet er goed uit, voor de komende weken is het nog zorgelijk.’’

BREAKING: Forensisch bewijs laat zien dat de laptop in het midden van NYP-exposé van Hunter Biden was – Daily Mail