Acteur Bilal Wahib geeft gehoor aan wens slachtoffer en verschijnt niet bij Beau

Het werd grootst aangekondigd: acteur Bilal Wahib zou gisteren in de talkshow van Beau van Erven Dorens verschijnen om zijn kant van het verhaal te doen. De acteur vroeg een minderjarige jongen tegen betaling zijn geslachtsdeel te laten zien. De ouders van het slachtoffer en het slachtoffer zelf hebben aan Wahib gevraagd of hij zo min mogelijk aandacht aan de zaak wil besteden. Daar heeft hij gehoor aan gegeven.

Zien: eerste reactie Beau op plotseling afzeggen Bilal!

Bilal Wahib is donderdagavond tóch niet te gast in de talkshow BEAU. Dat liet talkshowpresentator Beau van Erven Dorens vlak voor de uitzending weten aan verslaggever Sarah. Het slachtoffer en zijn ouders hebben de Morco Maffia-acteur gevraagd niet aan te schuiven.