Geen straf boven het hoofd van Bilal Wahib | De Nieuwe Maan

De getalenteerde en succesvolle acteur en muzikant Bilal Wahib. Al dagen in opspraak doordat hij een 12 jarige jongen overhaalde om voor 17.000 euro zijn geslachtsdeel te laten zien. Na veel aarzelen maakte hij zijn excuses en zou hij bij Beau van Erven Dorens gaan zitten om zijn verhaal te doen. Op het laatst zegde hij af omdat de ouders van het jongetje dat niet wilde hebben. Zijn kinderen wel bewust van de gevolgen van hun acties en houden influencers rekening met hun voorbeeldfunctie?

Aan tafel: Peter Plasman (strafrechtadvocaat) en Karim Amghar (programmamaker)

Famke Louise, Boef en Lil Kleine steunen slachtoffer Bilal Wahib

Bilal Wahib en zijn advocaat zouden donderdagavond aanschuiven in de talkshow Beau. Op het laatste momenten lieten zij weten toch niet te komen. Media-verslaggever Rob Goossens legt uit waarom de redactie van het programma volgens hem een pijnlijke fout heeft gemaakt.