Op een rij: hier had Rutte ook geen herinnering aan

Premier Mark Rutte had naar eigen zeggen tijdens de formatiegesprekken niet gesproken over CDA-politicus Pieter Omtzigt. Donderdag kwam naar buiten dat dit wel is gebeurd. Het is niet de eerste keer dat de premier zich bepaalde gesprekken ‘niet herinnert’.

VVD-stemmer: ‘Stuur nu het liefst een kaartje naar Rutte’

In de gemeente Kaag en Braassem stemde ruim 30 procent van de mensen op de VVD, maar na het debat van donderdag krijgt partijleider Mark Rutte er flink van langs.

Zo reageert VVD-bolwerk Wassenaar op vergeetachtige Rutte

Het was een roerig avondje voor Mark Rutte nadat duidelijk werd dat hij het was die de positie van Pieter Omtzigt bij de verkenners ter sprake had gebracht. Een hoop gepraat verder, een hoop gedebatteer verder, een hoop gedoe verder blijft Rutte gewoon zitten waar hij zit. Wat vindt VVD-bolwerk Wassenaar daarvan?