Prikken Ja of Nee? Alle voors en tegens van corona-vaccinatie…

Journalist Daan de Wit schreef een cruciaal boek op een cruciaal moment: Prikken ja of nee? – Alle voors en tegens van de corona-vaccins. Miljoenen mensen worstelen momenteel met deze vraag of het verstandig is een vaccin te nemen.

In de studio bespreekt programmamaker Flavio Pasquino met De Wit hoofdstuk 1 uit zijn boek: de 10 aannames die voorafgaan aan de vraag prikken ja of nee. Het volledige boek bevat tien hoofdstukken.

De Wit schreef een heel toegankelijk boek op basis van de best mogelijke openbare bronnen. Met zijn e-boek is het mogelijk een afweging te maken tussen de risico’s op corona en de risico’s op het aanvaarden van het vaccin, niet voor niets een onomkeerbare medische ingreep genoemd.

Kortingscode:

Via https://www.prikkenjaofnee.nl is met kortingscode daan30 het e-boek Prikken Ja of nee te koop met 30% korting tijdens de eerste vijf dagen na publicatie van bovenstaande video. Plus 30 procent van de opbrengst van het boek naar aanleiding van de video doneert Daan aan het nieuwe kanaal van Blckbx.

Onderzoeksjournalistiek:

In 2010 publiceerde Daan de Wit zijn boek Dossier Mexicaanse griep. Een gesprek in de studio van Blckbx over de onthutsende gelijkenis tussen de Mexicaanse griep en corona is inmiddels ruim 180.000 maal bekeken.De Wit schreef vier onderzoeksjournalistieke boeken, waaronder het recent verschenen de Cholesterolmythe en het veel gelezen boek Weet wat je eet.