Achaibersing en Adhin kregen het weer aan de stok in DNAABC Online Nieuws

Achaibersing en Adhin kregen het weer aan de stok in DNA

Parlementariër Ashwin Adhin raakte verhit in het parlement, toen financiën-minister Armand Achaibersing hem vroeg hoe een cel eruit ziet. De minister zei vernomen te hebben dat men hem in de cel wil, samen met zijn voorganger.

Achaibersing merkte op dat er terecht geconstateerd is dat zijn voorganger in de cel moet, maar wilde van Adhin weten hoe een cel eruit ziet. Adhin vond het niet kunnen dat er grappen gemaakt worden over zijn vervolging. Hij noemde het een politieke vervolging om hem uit te schakelen.

President Santokhi benadrukte dat het vervolgingsapparaat een instituut is van het volk en dat er geen politieke inmenging is. Het staatshoofd kreeg hierin de ondersteuning van parlementsvoorzitter Bee.