BPOC 2020 – Politieverhoor 39

Gesproken verklaring van politieverhoor 39 , ingesproken door een stemacteur.

De beelden van de verhoren zijn in bewaring gegeven bij een notaris die kan verklaren dat de transcripties op waarheid berusten. Dit in geval er in de toekomst een onafhankelijk en voor de betrokken functionarissen veilig onderzoek zal plaatsvinden. Van het onderzoek naar het politiegeweld en de cultuur binnen het politiekorps zal een apart rapport verschijnen.

BPOC 2020 – Politieverhoor 38

Gesproken verklaring van politieverhoor 38 , ingesproken door een stemacteur.

De beelden van de verhoren zijn in bewaring gegeven bij een notaris die kan verklaren dat de transcripties op waarheid berusten. Dit in geval er in de toekomst een onafhankelijk en voor de betrokken functionarissen veilig onderzoek zal plaatsvinden. Van het onderzoek naar het politiegeweld en de cultuur binnen het politiekorps zal een apart rapport verschijnen.

Bezoek onze website voor het laatste nieuws, de laatste verhoren etc.: https://www.bpoc2020.nl