Nudistenfoto’s in verkeerde handen | DANNY’S WERELD #14

Foto’s van naaktrecreatie worden zonder toestemming getoond op verschillende websites, een vrijplaats voor pedofielen om naakte kinderen te kunnen bekijken. Dat blijkt uit onderzoek van Danny Ghosen in de nieuwe aflevering van Danny’s Wereld die vanavond wordt uitgezonden. ‘Zeker twaalf websites, die grotendeels in Nederland worden gehost, bieden een enorm scala aan foto’s van naakte volwassenen, maar ook van kinderen. De foto’s zijn vaak gemaakt op vakantie’, zegt Ghosen.

Danny’s wereld

In Danny’s wereld gaat Danny Ghosen op zoek naar waar het wringt in onze maatschappij. Hij praat met mensen die moeilijk toegankelijk zijn en tot nu toe onzichtbaar waren voor het grote publiek, mensen die de grens opzoeken of daar overheen zijn gegaan of mensen die zich buitengesloten voelen. Danny komt overal binnen, vraagt door en oordeelt niet. Of het nou gaat om de nieuwste designerdrugs, slachtoffers van mensenhandel of verspreiders van nepnieuws.