“Let op! Staatstirannie ligt op de loer” zegt Rechtsfilosoof Prof. Herman van Gunsteren

Note: dit is de eerste video na lange tijd die we weer integraal op YT hebben geplaatst. Dit maakt onderdeel uit van de experimentele fase waarin we zitten t.a.v. http://www.blckbx.tv/nextstep. We bewegen dus langzaam weg van dit platform maar dat doen we in fases en met de nodige learnings. Onderin lees je meer over onze plannen.

“Let op! Staatstirannie ligt op de loer” zegt Rechtsfilosoof Prof. Herman van Gunsteren.

“Een testsamenleving en verplichte vaccinatie moet de overheid dus niet willen” zei de 80 jarige gast een tafel. Hij is daarmee een ‘oorlogskind’ maar nog steeds staat Emeritus Hoogleraar Politieke Theorieën Herman van Gunsteren strijdbaar in het leven. Hij maakt zich zorgen over de huidige ontwikkelingen en bood spontaan een opiniestuk aan, aan de Volkskrant die op 4 mei verscheen.