“Dit kan niet meer. We lopen Medisch Ethisch vast!” zegt bekende TV Dokter…

Kijk hier verder vanaf 11:20 https://www.blckbx.tv/videos/dit-kan-niet-meer-we-lopen-medisch-ethisch-vast-zegt-bekende-tv-dokter

Dr. Felix van der Wissel runt al jaren een eigen huisartsen praktijk in Amersfoort en is een bekend gezicht op TV. Bij Jinek, Hart van NL en RTV Utrecht schoof hij geregeld aan maar dat is nu voorbij. Zijn kritische noot is kennelijk ongewenst en dat verontrust de welbespraakte TV dokter die tot voor kort nog te zien was bij RTL4 met de serie ‘Dit is mijn lijf’.

In een openhartig gesprek met programmamaker Flavio Pasquino nam Van der Wissel het jaar door, dat ook zijn leven en zijn praktijk op z’n kop zette. Wat opviel was, dat waar Felix vanaf maart 2020 voortschrijdend inzicht kende en relativerender werd t.a.v. de risico’s rondom Covid-19, dat niet gebeurde bij de overheid en het RIVM. Op 27 oktober 2020 verscheen Felix bij SBS hart van NL en kreeg hij ruim 4 minuten te ruimte zijn onvrede te uiten over de corona aanpak. 4 belangrijke minuten die hem niet in dank werden afgenomen want Felix schopte tegen heilige huisjes want opvattingen buiten de consensus zijn heden ten dagen ongewenst.