De echte redenen waarom Khadafi moest worden vermoord

 1. Er was geen elektriciteitsrekeningen in Libië, elektriciteit was gratis voor al haar burgers tijdens het bewind van Khadafi. Dit zelfde concept had Chaves van Venezuela ook.
 2. Er was geen rente op leningen, banken in Libië waren staatsbedrijven en leningen aan al haar burgers tegen 0% rente bij wet.
 3. Een woning beschouwde hij als een mensenrecht Khadafi zweerde dat zijn ouders geen huis zouden krijgen totdat iedereen in Libië een thuis had. De vader van Khadafi was overleden terwijl hij, zijn vrouw en zijn moeder nog in een tent woonden tijdens zijn bewind.
 4. Alle pasgetrouwde in Libië kregen US 50.000 van de overheid om hun appartement te kopen, dus om te helpen met het opstarten van een familie.
 5. Onderwijs en medische behandelingen waren gratis in Libië. Voor Khadafi was slecht 25% van de Libiërs geletterd. Tijdens zijn bewind was het 83%.
 6. Als Libiërs een boeren carrière willen maken, kregen ze landbouw grond, een boerenhuis, apparatuur, zaden en vee om hun boerderijen te starten –allemaal gratis.
 7. Als Libiërs de onderwijs of medische faciliteiten die ze nodig hebben in Libië niet konden vinden , gebruikte de overheid geldmiddelen on ervoor naar het buitenland te gaan – niet alleen gratis, maar ze kregen US2.300 accommodatie en auto toeslagen per maand.
 8. In Libië tijdens de heerschappij van Khadafi als een Libiër een nieuwe auto koopt, subsidieerde de overheid 50 % van de prijs.
 9. De prijs van benzine in Libië was $0,14 per liter in Khadafi tijd.
 10. Libië had geen buitenlandse schuld en de reserves bedroegen $ 150 miljard- nu wereld wijd bevroren.
 11. Als een Libiër na het afstuderen geen dienstverband kon krijgen, zou de staat het gemiddelde salaris van het beroep betalen alsof hij of zij in dienst is tot tewerkstelling word gevonden.
 12. Een deel van de Libische olieverkoop wed rechtstreeks gecrediteerd op de rekening van de Libische burgers.
 13. Een moeder die beviel van een kind kreeg US 5.000.
 14. 40 broden in Libië koste $0.15 tijdens heerschappij van Khadafi.
 15. 25%van de Libiërs behaalden een universitaire graad, tijdens de heerschappij van Khadafi.
 16. Khadafi voerde s ’wereld grootste integratie project uit. Bekend als het “GREAT MAN MADE RIVER” project, om water gemakkelijk beschikbaar te stellen in het woestijnland.

Als dit Dictatuur heet, vraag ik me af wat voor leiderschap democraten hebben wij nu?

MOGE deze geweldige Afrikaanse Ziel in Vrede rusten.

Imi Dahoe