Onderzoek waar je emoties vandaan komen

Aan de hand van RET (Rationeel Emotieve Therapie) ofwel het ABC van emoties onderzoek ik aan de hand van een voorbeeld bij mezelf waar mijn emoties eigenlijk vandaan komen. Je leert hiermee een eenvoudige techniek om minder emotioneel te reageren in bepaalde situaties. Je ontdekt patronen die de oorzaak zijn van je emoties, waardoor je in de toekomst beter in staat bent om te relativeren. In ieder geval doe je de wereld een enorm plezier, door je emoties te onderzoeken voordat je ze naar buiten gooit. Je zult erachter komen dat het enige wat ons als mensen van elkaar onderscheidt onze overtuigingen zijn. Als we die bereid zijn te onderzoeken verandert het spel en kunnen we eindelijk een nieuw spel gaan spelen :-). Ik kijk er in ieder geval naar uit om dat nieuwe spel samen met jou te spelen!