Rechtszaak, woe 28 juli, 13:00 uur, Blckbx | Van Haga vs. Youtube!

Woensdag 28 juli, 13:00 uur is het zo ver. Blckbx en Wybren van Haga voeren een kort geding tegen Big Tech gigant Youtube (Google) vanwege een ten onrechte verwijderde video op verkiezingsavond. Op 17 maart jl. werden wij met dit vreemde feit geconfronteerd en de reden was “medisch misleidende informatie”. En dat terwijl de video nou juist over censuur en het verwijderen van video’s door Youtube ging, van Van Haga in die week. De zaak is dus van belang voor iedere journalist en burger die de vrijheid van meningsuiting, de persvrijheid en de democratie belangrijk vindt. Dus er staat veel op het spel.

Dit is de link naar de verwijderde video die op onze site nog te zien is: https://www.blckbx.tv/videos/verkiezingen-beinvloed-zegt-wybren-van-haga