Voorzitter Bergkamp onder vuur wegens vooringenomenheid, heibel in de Tweede Kamer. Leijten vol vuur

Tijdens het reces (vakantie) van de Tweede Kamer, heeft de regering zomaar twee nieuwe staatssecretarissen benoemd. Het lastige daaraan is dat het Tweede Kamerleden zijn, en dat beide functies als niet verenigbaar zijn omschreven. De Tweede Kamer dient immers het kabinet te controleren en dit krijgt een hoog WC-eend gehalte.

Rutte vond na vragen echter dat het best kon (hoe minder oppositie hoe beter) en Bergkamp, die eigenlijk een neutrale, boven de partijen staande positie zou moeten vervullen, liet haar D66 hartje wederom eens ietsje teveel spreken en steunde Rutte’s gedacht tegenover de pers, terwijl de Kamer officieel nog van niets wist…

Steun meneer Soemo

In vrijheid en Blijheid …

€ 5,00