Huig Plug LIVE #83: Bezint eer ge begint!

Dinsdag 24 augustus. Informateur Mariette Hamer gaat gewoon door. Huig ziet vanmiddag Sophie Hermans, de demissionaire premier Mark, Wopke Hoekstra en Pieter Heerma naar de stadhouderskamer wandelen. Huig informeerde Hermans en Heerma over het explosieve dossier rond het Scheveningse gevangenisziekenhuis. Op het Lange Voorhout komt hij advocaat Bas Ebels tegen. Ebels is partner/collega van raadsheer/lobbyist/zakenman Maarten Schepel. In de gedaante van een advocaat probeert hij Huigs familie te onteigenen en dat wil Hij voorkomen! Verschillende mensen uit zijn klokkenluidersdossier zijn bevriend met de mensen uit het geopolitieke dossier rond de familie van Huig.

Abonneer je nu op Epoque Magazine en ontvang de schitterende bestseller van Kees van der Pijl, ‘Pandemie van de Angst’ er gratis bij. Kijk voor meer info over abonnementen op https://www.epoque.media